Boadu verhuist opnieuw naar AZ-bank, ook Karlsson reserve

3 december 2020 – Myron Boadu begint vanavond opnieuw op de bank bij AZ, dat het opneemt tegen Napoli. De spits raakte enkele weken geleden besmet met het coronavirus en slaagde er sinds zijn rentree in de wedstrijdselectie niet in zijn basisplaats te heroveren. Afgelopen weekend stond Boadu nog wel aan de aftrap tegen Heracles Almelo (1-2 zege), maar moet nu zijn plek weer afstaan aan Albert Gudmundsson.

Boadu verhuist opnieuw naar AZ-bank, ook Karlsson reserve

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Trainer Arne Slot kiest er eveneens voor om zomeraanwinst Jesper Karlsson vanaf de bank te laten beginnen. De revelatie van de laatste weken lijkt rust te krijgen, na een bomvolle kalender. Zakaria Aboukhlal is links voorin zijn vervanger. Slot kan niet beschikken over de geschorste Jonas Svensson. Zijn plaats rechts achterin wordt zoals verwacht ingenomen door Yukinari Sugawara.

AZ kan zichzelf in eigen huis tegen Napoli een uitstekende dienst bewijzen. Met een zege staat de ploeg van Slot met een been in de volgende ronde van de Europa League. Tijdens het heenduel mocht AZ onverwacht feestvieren: een treffer van Dani de Wit leverde een 0-1 overwinning op.

Reacties

UEFA Europa League

gerelateerd