'Wijnaldum wil verlengen, maar stelt voorwaarde'

30 december 2020 – Georginio Wijnaldum houdt de gemoederen in Engeland met zijn aflopende contract al wekenlang bezig. De middenvelder van Liverpool beschikt over een aflopende verbintenis en kan daardoor in januari met andere clubs gaan praten, maar Wijnaldum blijkt dat helemaal niet te willen. De Oranje-international hoopt nog altijd op verlenging.

'Wijnaldum wil verlengen, maar stelt voorwaarde'

Daar aast Liverpool ook al maanden op, maar toch zijn beide partijen het nog niet eens geworden. Wijnaldum kan zich namelijk niet vinden in het aanbod dat The Reds hebben gedaan. Volgens Liverpool Echo heeft Wijnaldum om betere voorwaarden geëist. Zo zou de ex-Feyenoorder en PSV'er een salaris willen opstrijken dat past bij een sleutelspeler. Wijnaldum speelt namelijk een belangrijke rol bij Liverpool.

'Gini' behoort samen met James Milner, Virgil van Dijk en captain Jordan Henderson namelijk tot de belangrijke krachten in de selectie. Die waardering wil Wijnaldum ook in zijn salaris ontvangen. Als het aan Jürgen Klopp ligt, wordt er snel een deal beklonken. De Duitser is fan van de Nederlander en hoopt hem langer te kunnen strikken. Sinds zijn komst in 2016 hield Wijnaldum de club aan talloze successen. Zo mocht Liverpool vorig jaar de landstitel vieren en won de club het jaar ervoor de Champions League.

Premier League

gerelateerd