Inzetbaarheid Gakpo en Madueke tegen Sparta nog twijfelachtig

15 januari 2021, 13:20

Het is nog onduidelijk of Cody Gakpo en Noni Madueke zaterdagavond inzetbaar zijn bij PSV. Volgens trainer Roger Schmidt gelden beide aanvallers nog als twijfelgevallen voor de ontmoeting in Rotterdam.

Beide spelers kampen met lichte blessures en ontbraken midweeks al tegen AZ. Vorig weekend deden beide aanvallers tegen Ajax nog wel mee bij PSV. Gakpo liep in die wedstrijd een enkelkwetsuur op, terwijl Madueke maandag op de training tegen fysieke malheur aanliep.

Bij PSV ontbreken Nick Viergever en Mario Götze sowieso. Eerstgenoemde mist zodoende de wedstrijd tegen zijn oude werkgever. PSV gaat in Rotterdam op zoek naar eerherstel voor het verlies tegen AZ. "Ik ben ervan overtuigd dat we een goed resultaat kunnen halen als we de dingen beter doen dan woensdag", spreekt Schmidt tegen het Eindhovens Dagblad. "In dat duel zijn we hard gestraft voor een aantal fouten en zijn we voorin niet in staat geweest om voldoende intensiteit aan de dag te leggen. Daar gaan we met elkaar over spreken en we gaan beelden terugkijken om dingen beter te doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen