Gisteren gemist: Koeman verliest finale, Inter verslaat Juve

18 januari 2021, 00:30   Bijgewerkt: 17 januari 2021, 23:59

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 17 januari.

Manchester United laat na om Liverpool dreun uit te delen

Manchester United heeft zondagavond nagelaten om Liverpool een keiharde dreun uit te delen in de Engelse titelstrijd. De ploeg van Ole Gunnar Solskjær kende een moeizame eerste helft, maar kregen na de pauze diverse kansen om The Reds een voorlopige knock-out uit te delen. Alisson toonde zijn waarde en hield de formatie van Jürgen Klopp op de been en zag hoe zijn ploeggenoten aan de andere kant ook de kansen lieten liggen (0-0).

Dost en Lang scoren weer voor winnend Club Brugge

Net als tegen Sint-Truiden hebben Bas Dost en Noa Lang ook zondagavond voor een Nederlandse dubbelslag gezorgd in de Jupiler Pro League. In zijn tweede wedstrijd voor Club Brugge was Dost net als bij zijn debuut doeltreffend voor zijn nieuwe werkgever. Datzelfde gold voor Lang, waardoor Brugge eenvoudig met 0-3 won bij Beerschot.

'Ajax krijgt nieuwe hoop op langer verblijf van Brobbey'

De hoop op een langer verblijf van Brian Brobbey had Ajax al enigszins opgegeven, maar er is nu mogelijk toch sprake van een doorstart. De talentvolle Amsterdammer leek hard op weg naar de uitgang, maar blijft mogelijk toch trouw aan Ajax. Beide partijen zijn weer in gesprek over contractverlenging.

Inter speelt armoedig Juve weg en pakt de koppositie

De kraker in de Serie A tussen Internazionale en Juventus is zondag eigenlijk geen moment een wedstrijd geweest. Vanaf de eerste minuut waren de mannen van Antonio Conte beter dan Juventus en op de 2-0 zege viel werkelijk niets af te dingen. Juventus mocht zelfs niet eens mopperen met die uitslag.

Lyon snijdt zich in de vingers met peperdure nederlaag

Voor de tweede keer op rij heeft Olympique Lyon punten laten liggen in de Ligue 1. Bij winst op FC Metz was het team van Memphis Depay aan kop gekomen in de competitie, maar tegen FC Metz ging het helemaal mis. Een late tegengoal dompelde Lyon in rouw: 0-1.

Geen eerste Barça-prijs Koeman: Bilbao grijpt Spaanse Super Cup

Het gevecht om de Spaanse Super Cup leek door twee doelpunten van Antoine Griezmann de kant van FC Barcelona op te vallen, maar Ronald Koeman zag zijn team in de blessuretijd bezwijken onder de dadendrang van Athletic Bilbao. De Basken maakten in extremis de 2-2 en trokken in de verlenging met 2-3 aan het langste eind. Opmerkelijk was dat Lionel Messi zijn eerste rode rode kaart ooit kreeg voor de club.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen