Goed nieuws voor Ajax: Traoré keert terug op trainingsveld

19 januari 2021 – Goed nieuws voor Ajax-trainer Erik ten Hag: Lassina Traoré (20) is teruggekeerd op het trainingsveld van de Amsterdammers. Met het naderende vertrek van Klaas-Jan Huntelaar krijgt de oefenmeester ook weer een spits terug uit de ziekenboeg. De man uit Bukina Faso stond dinsdag weer eens op het veld, al zal hij tegen AZ vermoedelijk nog ontbreken.

Goed nieuws voor Ajax: Traoré keert terug op trainingsveld

Dat schrijft NH Nieuws over de aanvaller. Op de video's van Ajax op het clubkanaal (zie onder) is Traoré te zien, die deelneemt aan de groepstraining. De laatste anderhalve maand stond de aanvaller met een bovenbeenblessure langs de kant. Tegen FC Twente (1-2 verlies) viel de sterke spits uit met een kwetsuur en sindsdien kwam hij niet meer in actie.

Met Sébastian Haller kocht Marc Overmars deze winter een extra aanvaller, mede omdat Ten Hag toen geen enkele spits meer tot zijn beschikking had. Huntelaar – die nu op weg is naar Schalke 04 – stond toen ook langs de kant, evenals Brian Brobbey. De achttienjarige sterke spits maakte inmiddels ook zijn rentree bij Jong Ajax, waardoor Ten Hag binnenkort weer drie aanvallers tot zijn beschikking heeft. Desondanks zou de directie van de Amsterdammers opvallend genoeg een opvolger willen halen voor Huntelaar.

Volg FCUpdate.nl nu ook op Instagram!

Ajax

gerelateerd