Hertha BSC haalt Khedira na ruim tien jaar terug naar Bundesliga

1 februari 2021, 21:18

Sami Khedira keert na ruim tien jaar terug in de Bundesliga. De 33-jarige Duitse middenvelder neemt afscheid van Juventus en gaat aan de slag bij Hertha BSC. De 77-voudig international gaat in elk geval voor een half jaar aan de slag bij de club uit Berlijn.

Khedira speelde bij VfB Stuttgart voor het laatst in Duitsland. Hij verruilde de club waar hij doorbraak in 2010 voor Real Madrid. In de Spaanse hoofdstad voetbalde hij vijf jaar en won hij onder meer de Champions League, het WK voor clubteams en de Spaanse titel. In 2015 stapte Khedira over naar Juventus, waarmee hij onder andere vijf keer de Scudetto won.

De wereldkampioen van 2014 kwam de afgelopen seizoenen steeds minder aan spelen toe bij Juventus. In de huidige jaargang speelde hij zelfs geen enkele wedstrijd voor de Oude Dame. "Ik voel me fysiek uitstekend en wil de ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan gebruiken om het team te helpen en Hertha BSC naar meer succes te leiden", reageert de middenvelder.

Hertha BSC heeft zich tevens versterkt met Nemanja Radonjic. De Duitsers nemen de 24-jarige buitenspeler op huurbasis over van Olympique Marseille. In de huurovereenkomst is een koopoptie opgenomen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen