Gisteren gemist: zeges Heracles en Bayern, Volendam verliest

6 februari 2021, 00:30   Bijgewerkt: 5 februari 2021, 23:27

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 5 februari.

Heracles verslaat Fortuna in strijd om linkerrijtje

Heracles heeft de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard met 0-1 gewonnen. Op een slechte grasmat had Fortuna Sittard de meeste kansen en het meeste balbezit, maar gingen de Heraclieden met de overwinning aan de haal. Heracles stijgt zo naar de negende plek en Fortuna blijft voorlopig op de elfde plek staan.

Volendam onderuit tegen Excelsior, ruime zege Roda

FC Volendam blijft kwakkelen in de Eerste Divisie. De Noord-Hollanders waren vorig seizoen uiterst stabiel, deze jaargang schommelt de vorm hevig. In eigen huis ging het onderuit tegen het minstens zo wisselvallige Excelsior (0-2). Daardoor zag Volendam concurrent Roda JC dichterbij komen, nadat de Limburgers ruim wonnen.

Knokkend Bayern maakt geen fout in titelstrijd

Bayern München heeft opnieuw goede zaken gedaan in strijd om de Duitse landstitel. Met een 0-1 overwinning op het Nederlander-loze Hertha BSC nam Der Rekordmeister een flinke voorsprong op de concurrentie, die dit weekend nog wel in actie komen.

Inter voor even koploper Serie A na zege op Amrabat

Inter heeft voor minstens een dag de koppositie in de Serie A veroverd. Dankzij een 0-2 overwinning op Fiorentina passeerde het rivaal AC Milan op de Italiaanse ranglijst. AC Milan komt echter dit weekend nog in actie en kan de bovenste plaats heroveren.

Slot wilde verlengen bij AZ: "Moest lang wachten op voorstel"

Voor het eerst na zijn veelbesproken ontslag doet Arne Slot zijn uitgebreide verhaal. De coach gaat volgend jaar aan de slag bij Feyenoord, iets wat niet had gehoeven als de Alkmaarders doortastender waren geweest. Het leidde tot een oorlog tussen Feyenoord en AZ.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen