Vader Lang: "Ajax zal onze club blijven, ooit zal hij daar schitteren"

8 februari 2021, 09:43   Bijgewerkt: 8 februari 2021, 10:43

Week in week uit maakt Noa Lang indruk in België. De 21-jarige aanvaller werd afgelopen zaterdag voor de derde keer op rij uitgeroepen tot Speler van de Maand bij Club Brugge en wordt steeds vaker naar voren geschoven als kandidaat voor het Nederlands elftal. Dat de verhuurde Ajacied dit seizoen doorbreekt, verbaast vader Jeffrey Lang helemaal niets.

"Wat er nu met Noa gebeurt, dat-ie nu zo hard doorbreekt, is voorspeld", vertelt de vader van Lang in De Volkskrant. "Door een waarzegger. Noa was 4 of 5. Oeh, als ik het vertel krijg ik weer kippenvel. Noa's moeder heeft alles wat die waarzegger zei, uitgeschreven op twee velletjes. Die heb ik altijd in mijn colbert bewaard. Als alles wat daarop staat uitkomt, wordt het nog veel mooier."

Met zijn manier van praten en houding wekt Lang weleens irritatie. "Ze noemen hem een jongen van de straat om hoe hij praat, zijn tatoeages, zijn houding. Maar Noa is nooit echt op straat geweest, die was alleen maar aan het voetballen", reageert vader Jeffrey. Hoewel Lang niet via de hoofdingang is vertrokken bij Ajax, wil vader Jeffrey geen kwaad woord spreken over de Amsterdamse club. "Ajax zal altijd onze club blijven, ooit zal hij daar schitteren."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen