'Liverpool vindt opvolger Wijnaldum bij BMG'

11 februari 2021, 13:43   Bijgewerkt: 11 februari 2021, 14:05
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/florian-christian-neuhaus">Florian Neuhaus staat op het verlanglijstje van Liverpool om de waarschijnlijk vertrekkende Georginio Wijnaldum op te volgen. De 23-jarige middenvelder heeft bij Borussia Mönchengladbach nog een verbintenis tot 2024, maar zou door een clausule in zijn contract voor veertig miljoen euro op te pikken zijn. Liverpool lijkt Wijnaldum komende zomer, wanneer zijn contract afloopt, kwijt te raken aan het FC Barcelona van Ronald Koeman.

Dat Liverpool Neuhaus op de korrel zou hebben werd donderdagochtend gemeld door het Duitse Kicker. De Engelse topclub is overigens niet de enige. Eerder was al duidelijk dat ook Borussia Dortmund de middenvelder graag zou vastleggen. Naast Liverpool zouden nu ook Bayern München, Manchester City en Juventus hun interesse hebben geuit.

Voor het derde seizoen op rij is Neuhaus een vaste waarde bij Borussia Mönchengladbach. In zijn negentien Bundesliga-wedstrijden tot dusver scoorde hij vier keer en gaf hij vier assists. Ook maakte hij in oktober zijn debuut in de nationale ploeg van Duitsland in de wedstrijd tegen Turkije, waar hij direct trefzeker was. Hij zou daarna nog twee interlands spelen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen