Vlap en Bielefeld geven stunt geen vervolg tegen Weghorst

19 februari 2021, 22:47

Het was een bijzondere week voor Arminia Bielefeld vanwege het knappe 3-3 gelijkspel bij Bayern München, maar de ploeg is vrijdag weer in de bitterre realiteit teruggekeerd. Het kon namelijk op eigen veld geen vuist maken tegen VFL Wolfsburg: 0-3.

Michel Vlap was tegen Bayern goed voor een goal en een assist en stond ook vrijdag in de basis. Hij werd uiteindelijk na een uur gewisseld, net als Ritsu Doan. Zij konden het niet bolwerken tegen Wolfsburg, dat bezig is aan een goed seizoen en dat lastig te bespelen is. Renato Steffen opende in de eerste helft de score. Vlap kreeg daarna nog wel een kans op de gelijkmaker, maar schoot naast. In de tweede helft liep Wolfsburg via goals van opnieuw Steffen en Maximilian Arnold uit naar een comfortabele 0-3 voorsprong. Weghorst gaf bij de laatste goal de assist, al was de goal vooral de verdienste van doelpuntenmaker Arnold. Weghorst scoorde dus niet en werd kort voor tijd gewisseld. Mike van der Hoorn speelde niet bij de thuisploeg.

Wolfsburg klimt door de uitzege naar plaats drie. Bielefeld staat zestiend en bivakkeert dus nog altijd in de gevarenzone.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen