Officieel: Di María jaar langer bij Paris Saint-Germain

12 maart 2021, 18:49   Bijgewerkt: 12 maart 2021, 18:57

Ángel Di María heeft zijn aflopende contract bij Paris Saint-Germain met een jaar verlengd. Het nieuws werd donderdag al aangekondigd door het Franse RMC Sport, maar is vrijdagavond ook bevestigd door de club zelf. De nieuwe verbintenis van de Argentijn loopt tot 2022, met de optie om daar nog een jaar aan vast te plakken.

De 33-jarige Di María speelt al sinds 2015 bij Paris Saint Germain. Die zomer nam de club hem voor 63 miljoen euro over van Manchester United. In de afgelopen 5,5 jaar speelde Di María 248 wedstrijden voor PSG, waarin hij 87 keer scoorde en 104 assists gaf. Dit seizoen staat de teller op vijf doelpunten en twaalf assists in 27 officiële wedstrijden. De 104-voudig Argentijns international zal bij zijn contractverlenging door de gevolgen van de coronapandemie vermoedelijk wel genoegen moeten nemen met een lager salaris. 

Paris Saint-Germain is al druk bezig met de selectie voor na dit seizoen. Naast Di María hoopt de grootmacht ook sterspelers Neymar en Kylian Mbappé te verleiden tot een langer verblijf in de Franse hoofdstad. Beide aanvallers beschikken over een contract dat in 2022 afloopt. Ook het langer vastleggen van het Nederlandse talent Xavi Simons zou naar verluidt een prioriteit zijn van PSG. Wat inkomende transfers betreft, hoopt de club natuurlijk nog altijd op de komst van Lionel Messi. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen