Itakura baalt van Groningse fouten: "Die mogen wij niet maken"

20 maart 2021, 23:33
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/ko-itakura">Ko Itakura is bezig aan een uitstekend seizoen bij FC Groningen, maar speelde zaterdagavond op bezoek bij RKC Waalwijk een zwakke wedstrijd. De bezoekers verloren door grote fouten in de achterhoede met 3-1 in het Mandemakers Stadion. Itakura stak na afloop hand in eigen boezem en opperde dat zijn ploeg dit soort fouten niet meer mag maken.

Groningen stond in Waalwijk na fouten van Itakura en Bart van Hintum na een kwartier al met 2-0 achter. "Dat waren twee fouten van mij", erkende Itakura voor de camera van ESPN. "Ik wilde graag vooruit voetballen, maar dat ging helemaal mis. Dat proberen we altijd te doen bij Groningen en dan mogen we dit soort grote fouten echt niet meer maken."

"Na de tegendoelpunten speelden we een goede eerste helft en creëerden we veel kansen", vervolgde de centrumverdediger, die vindt dat zijn ploeg alsnog een resultaat had kunnen boeken. "We moesten met meer zelfvertrouwen spelen en onze kansen afmaken. De tweede helft was ook prima, maar na de 3-1 was het over."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen