Eerlijke Milner: "Als je de kansen niet maakt, heeft het weinig zin"

14 april 2021 – James Milner vindt de er voor Liverpool meer in zat dan een 0-0 gelijkspel tegen Real Madrid. De Engelse grootmacht kreeg op Anfield genoeg kansen om te scoren, maar slaagde daar niet in. Door de nederlaag van vorige week in Spanje ligt de ploeg van manager Jürgen Klopp uit de Champions League. Dat had volgens de aanvoerder zeker niet gehoeven.

Eerlijke Milner: "Als je de kansen niet maakt, heeft het weinig zin"

"Onze prestatie was goed", opperde Milner na de wedstrijd voor de camera van BT Sport. "We speelden met een hoge intensiteit en lieten zien wat we wilden. Dat was Real weinig tijd teven aan de bal en zelf het tempo hoog houden. We hebben goed gereageerd om ons slechte spel in de heenwedstrijd. Als we de eerste wedstrijd ook zo hadden gespeeld, dan had het er waarschijnlijk heel anders uitgezien."

Liverpool liet zeker in de eerste helft de nodige kansen liggen. "We hebben meer dan genoeg kansen gehad. Het is positief dat we de mogelijkheden creëren, maar als je de kansen niet afmaakt dan heeft het weinig zin. Het is belangrijk dat we ons in de competitie richten op het spelen van goede wedstrijden. Dan gaan we vanzelf winnen en kunnen we denken aan een plekje in de top vier."

UEFA Champions League

gerelateerd