EK-kanshebber St. Juste verbetert record van superspits Haaland

10 mei 2021, 12:59

Jeremiah St. Juste werd door Frank de Boer de laatste keer opgenomen in de Oranje-selectie en mag zich verheugen op belangstelling van diverse clubs uit het buitenland. Dat alles heeft vermoedelijk te maken met de enorme snelheid die de voormalig Feyenoorder in huis heeft. Afgelopen weekend pikte hij op dat gebied namelijk een fraai record af van niemand minder dan Erling Haaland.

Dat blijkt uit cijfers van ESPN. St. Juste noteerde afgelopen weekend tegen Eintracht Frankfurt een snelheid van liefst 36,10 km per uur (!) en is daarmee de snelste speler dit seizoen in de Duitse competities. Dat was in handen van Haaland, die eerder met zijn sprint van gemiddeld 36,04 kilometer per uur nummer drie Alphonso Davies achter zich liet.

Hoewel de data nog niet zo heel lang worden geregistreerd wat betreft de hoogstgelopen snelheid, zijn de cijfers van St. Juste ook all time indrukwekkend. Alleen Achraf Hakimi kwam met 36,20 kilometer per uur gemiddeld ooit namelijk tot een hogere snelheid in een sprint in de Duitse competitie.

Lees ook'Begeerde St. Juste kan naar Duitse subtop en Premier League'

St Juste is dit seizoen een vaste kracht bij het tegen degradatie vechtende 1. FSV Mainz. Behalve tijdens een kortdurende bovenbeenblessure stond de verdediger alle duels in de basis en gaf daarbij één assist en pakte vier gele kaarten. Daardoor staat hij op scherp voor de laatste wedstrijden in de Bundesliga, waarin degradatie moet worden afgewend. Direct degraderen kan overigens niet meer en het ligt ook op schema om de play-offs te ontlopen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen