'Ajax halveert vraagprijs Tagliafico: Inter aast op Argentijnse back'

8 juni 2021, 08:02

Nicolás Tagliafico is komend seizoen mogelijk in de Serie A te bewonderen. De 28-jarige Argentijn staat op de radar van landskampioen Inter, waarmee hij ook komend seizoen een gooi kan doen naar prijzen en in de Champions League kan spelen. De verdediger van Ajax is niet de enige optie, maar behoort wel tot de goedkope mogelijkheden.

Volgens het Argentijnse TyC Sports hebben Ajax en Inter inmiddels al contact gehad over de komst van de linksachter. Inter is op zoek naar een nieuwe linksback en is daarvoor uitgekomen in Amsterdam. Ook Emerson van Chelsea en voormalig FC Groningen-aanvaller Filip Kostic, die dit seizoen de linkerflank van Eintracht Frankfurt bestreek, staan op het verlanglijstje.

Concreet is de interesse volgens De Telegraaf echter nog niet. De krant meldt dat nog geen club zich officieel heeft gemeld bij de Amsterdammers. Toch is Ajax bereid om mee te denken. Afgelopen seizoen was de vraagprijs voor de Argentijn nog rond de 25 miljoen euro, Ajax is nu bereid een deal te sluiten voor rond de twaalf miljoen euro.

Bij Ajax is de opvolger overigens al in beeld. De topclub hoopt Patrick van Aanholt deze zomer op te pikken bij Crystal Palace. Ook PSV heeft wel oren naar de komst van de Oranje-international, die deze zomer met Owen Wijndal strijdt om een basisplaats tijdens het EK.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen