RKC Waalwijk
0 – 0
FC Emmen

'Leeds United wil Lang wegkapen bij Club Brugge'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

11 juni 2021 – Het is nog onduidelijk of Noa Lang zijn sterke seizoen bij Club Brugge een vervolg zal geven. De club wil graag langer met de 21-jarige aanvaller door, maar ook vanuit het buitenland is interesse. Zo zou onder meer Leeds United de Nederlander willen vastleggen.

'Leeds United wil Lang wegkapen bij Club Brugge'

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat meldde Fabrizio Romano donderdagavond. Hij wist daarbij te vertellen dat Club Brugge pogingen zal blijven doen om zijn aflopende verbintenis te verlengen, maar ook Leeds United wil met hem in gesprek. Marcelo Bielsa, de trainer die hem naar de Premier League zou willen halen, lijkt zelf op korte termijn zijn contract bij Leeds te gaan verlengen.

Eerder bracht Het Nieuwsblad al het nieuws dat Club Brugge Lang een verbeterd contract wilde aanbieden. De aanvaller, die het einde van het seizoen miste door een hamstringblessure, zou echter rustig af willen wachten. De Belgische kampioen heeft daarbij geen ultimatum gesteld, waardoor het wel eens tot na het EK zou kunnen duren voor er meer duidelijkheid komt. 

Lang heeft een sterk seizoen achter de rug bij Club Brugge, waar hij met veertien goals en acht assists in 24 wedstrijden een belangrijke bijdrage had aan het kampioenschap van de club. Door zijn hamstringblessure kon hij dat seizoen echter niet goed afsluiten met Jong Oranje en miste hij het tweede deel van het jeugd-EK.

  • Topclub Adv

    FC Twente of Feyenoord? Zet één euro op de winnaar en win 100 euro als je het goed hebt!

    Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

  • Reacties

    Premier League

    gerelateerd