Perez zichtbaar aangeslagen: "Het is wachten, bidden en hopen"

12 juni 2021, 19:17   Bijgewerkt: 12 juni 2021, 20:23

Wat een vrolijk avontuur had moeten worden, is omgeslagen in een wreed drama. Tijdens de wedstrijd Denemarken tegen Finland zakte Christian Eriksen vanuit het niets in elkaar, waarna er snel paniek ontstond. De middenvelder werd gereanimeerd en een kwartier later van het veld gedragen. Inmiddels is duidelijk dat het naar omstandigheden goed gaat met Eriksen. 

Kenneth Perez zat als analist bij de NOS en was zichtbaar aangeslagen door het dramatische voorval. "Dan kunnen we praten over 4-3-3 of 5-3-2, maar dat is allemaal onzin als je het vanuit dit perspectief bekijkt. Een jonge jongen die aan het vechten is voor zijn leven… Het leek op een hartstilstand." Perez en Eriksen zijn landgenoten, maar dit raakt uiteraard de hele wereld.

"Het enige wat we kunnen doen is bidden voor hem. Mijn gedachten gaan ook meteen naar zijn familie die misschien wel op de tribunes zit. We zitten ons een beetje druk te maken over hoe goed iemand was of niet. Ik ben echt sprakeloos. We moeten wel iets zeggen, maar het enige wat ik kan zeggen is dat we echt voor hem bidden", zegt Perez.

Ook Ibrahim Afellay was aanwezig in de studio, maar hij had even de tijd nodig voordat hij tot een reactie kon komen. "Ik heb er geen woorden voor." De wedstrijd is inmiddels officieel gestaakt en wordt waarschijnlijk ook niet meer verder gespeeld. Het belangrijkste is natuurlijk dat er zo snel mogelijk positief bericht komt uit het kamp-Eriksen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen