Kotarski na verhuur: "Ik kan geen slecht woord zeggen over Ajax"

17 juni 2021, 16:13

Dominik Kotarski heeft Ajax tijdelijik verruild voor zijn thuisland Kroatië, waar hij komend seizoen op huurbasis zal uitkomen voor HNK Gorica. De 21-jarige doelman sprak bij zijn aankomst zeer lovend over de Amsterdamse club, ook al kon hij er de afgelopen 3,5 jaar nog niet doorbreken. 

"Ik kan geen enkel slecht woord zeggen over mijn tijd bij Ajax. Het is een heel grote club en ik heb er de afgelopen jaren echt heel veel geleerd", begon Kotarski op de website van zijn (tijdelijke) nieuwe club, al was hij ook realistisch. "Ik heb geen wedstrijden op het hoogste niveau gespeeld en daarom hebben we voor Gorica gekozen. We zijn van mening dat dit een goede oplossing is voor zowel mij als de club. Ik kijk er naar uit om wedstrijden te spelen en ben optimistisch over de toekomst."

Kotarski kwam in januari 2018 over van Dinamo Zagreb, maar speelde sindsdien nog geen minuut in Ajax 1. De afgelopen jaren stond hij voornamelijk onder de lat bij Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie. Ook komend seizoen lijkt er met Maarten Stekelenburg, Remko Pasveer en Jay Gorter (Andre Onana en Kjell Scherpen zullen hoogstwaarschijnlijk vertrekken) weinig perspectief voor Kotarski. Om die reden werd ervoor gekozen de Kroaat te verhuren. Kotarski ligt bij Ajax nog vast tot de zomer van 2023. 

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen