Meevaller Oranje: Noord-Macedonië mist mogelijk spits Pandev

19 juni 2021, 17:49

Het Nederlands elftal hoeft mogelijk geen rekening te houden met de belangrijkste speler van Noord-Macedonië. Goran Pandev heeft momenteel een blessure en is een twijfelgeval voor de wedstrijd tegen Oranje. Hij heeft veel last van zijn pols en de vraag is hij daarmee kan spelen in de laatste wedstrijd van de groepsfase in poule C.

Dat is mogelijk dus goed nieuws voor Frank de Boer. Pandev is namelijk een van de twee doelpuntenmakers van Noord-Macedonië: in het duel met Oostenrijk nam hij de gelijkmaker voor zijn rekening. Tegen Oekraïne (2-1 nederlaag) kwam de inmiddels 37-jarige aanvaller niet tot scoren, maar deed hij wel negentig minuten mee. Het is de vraag of hij ook tegen Oranje zolang op het veld kan staan.

Voor Noord-Macedonië en het Nederlands elftal staat er overigens weinig mee op het spel. Oranje kan de eerste plaats niet meer mislopen en zal alleen het goede gevoel en speelritme willen meenemen naar de achtste finales, terwijl de opponent maandagavond in de Johan Cruijff Arena al zeker vierde is. Door een minder onderling resultaat met Oostenrijk en Oekraïne (die elkaar treffen en een van hen sowieso tweede eindigt) kan het zelfs bij een zege niet meer de volgende ronde halen als beste nummer drie. 

Lees ook: Trainingsoefening Noord-Macedonië gaat viraal op Twitter

Pandev speelde in totaal 121 interlands voor de nationale ploeg van Noord-Macedonië, waarin hij 38 doelpunten maakte. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen