'Giakoumakis denkt aan transfer naar Feyenoord'

23 juli 2021, 16:55   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Georgios Giakoumakis houdt een eventuele transfer naar Feyenoord open. De Griekse topscorer van de Eredivisie mag vertrekken bij VVV-Venlo, waar hij afgelopen seizoen een historisch seizoen niet kon belonen met handhaving. De Limburgers hopen een miljoenenbedrag voor de spits te vangen. Zelf heeft hij de hoop in Nederland actief te blijven.

Volgens Giannis Chorianopoulos van het Griekse Sportime heeft hij een transfer naar Feyenoord nog niet uit het hoofd gezet. De Rotterdammers speuren naarstig naar een nieuwe aanvalsleider en kunnen zich dus melden in Venlo. Het is echter niet bekend of de topclub interesse heeft in de Griek. Eerder waren zij al wel in de markt voor zijn landgenoot Vangelis Pavlidis. Hij verruilde Willem II deze zomer voor AZ.

Giakoumakis beleefde afgelopen seizoen het beste jaar in zijn verder matige loopbaan. Met 26 treffers kroonde hij zich tot topscorer van Nederland en sensatie van de Eredivisie. Hij verdiende zelfs een plek in de nationale selectie van Griekenland. Hij kon VVV-Venlo echter niet behoeden van degradatie. De Venlonaren eindigden pijnlijk genoeg op de zeventiende plaats.

Italiaanse media brachten Feyenoord deze week al in verband met Graziano Pellè, die transfervrij is en na lucratieve jaren in China zijn loopbaan in Nederland zou willen afsluiten. De 36-jarige spits speelde afgelopen seizoen bij Parma. Coach Arne Slot zou zijn voorhoede graag van een impuls willen voorzien. Donderdagavond bleek waarom: Noaufal Bannis en Robert Bozeník konden geen gaatje vinden in de defensie van FC Drita in de Conference League-voorronde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen