Tottenham sluit ruildeal en haalt extra concurrentie voor Bergwijn

26 juli 2021, 15:41

Tottenham Hotspur heeft zich voor de tweede keer deze zomer versterkt. De Londenaren hebben een ruildeal gesloten met Sevilla: Bryan Gil komt naar Engeland en Erik Lamela bewandelt de omgekeerde weg. Tottenham tast daarbij ook nog behoorlijk in de buidel. Spurs maakt volgens Engelse en Spaanse media zo'n 24 miljoen euro over naar Andalusië. De transfer betekent extra concurrentie voor Steven Bergwijn.

Gil is een twintigjarige flankspeler die afgelopen seizoen op huurbasis indrukt maakte bij Eibar, dat degradeerde uit La Liga. Hij maakte vier doelpunten en bereidde er evenzoveel treffers voor. Zijn optredens leverden hem ook een debuut voor de Spaanse nationale ploeg op. Momenteel is hij op pad met de Olympische ploeg van Spanje.

Om de komst van Gil mogelijk te maken, zette Tottenham Lamela in als ruilmiddel. Daarmee komt er een einde aan een periode van acht jaar. De 29-jarige Argentijnse aanvaller speelde maar liefst 257 wedstrijden voor Tottenham.

Gil is voor Tottenham de tweede zomerse versterking. Spurs rondde afgelopen weekend de komst van doelman Pierluigi Gollini af. Hij komt over van Atalanta.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen