Karsdorp looft Mourinho: "Doet me denken aan Nederland"

7 augustus 2021, 11:35

Rick Karsdorp kijkt uit naar de start van het nieuwe seizoen. De voormalig Feyenoorder beleefde afgelopen jaar een topseizoen met AS Roma en hoopt die lijn na de zomer door te trekken. De rechtsback gaat vanaf dit jaar samenwerken met José Mourinho, die aan de slag gaat in de Italiaanse hoofdstad.

In gesprek met Il Romanista blikt Karsdorp tevreden terug op de eerste weken onder Mourinho. "De sfeer is uitstekend. De trainer laat ons hard werken op de trainingsvelden, dat vind ik erg fijn. We werken veel kleine partijvormen af en trainen veel op spelvormen. Dat doet mij herinneren aan de jaren toen ik nog in de Nederlandse competitie speelde", aldus de rechtsback.

Karsdorp is dolblij met de komst van Mourinho. "Iedereen kent hem, maar ik kende hem alleen van de televisie. Nu kan ik erover meepraten. Het is een goede trainer en hij maakt me beter. Bovendien zorgt hij voor een ontspannen sfeer binnen de club."

Karsdorp zal hopen op nog zo'n seizoen als het afgelopen, waarin de rechtsachter liefst 45 duels in actie kwam. De blessuregevoelige verdediger speelde zichzelf daarmee zelfs weer in de kijker van het Nederlands elftal. Een uitverkiezing voor het Europees kampioenschap bleef echter uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen