Dagelijkse talkshow Derksen, Genee en Gijp een feit

18 september 2021, 12:45

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp gaan een dagelijkse talkshow doen op SBS 6, zo bevestigt het Algemeen Dagblad zaterdag. De mannen van Veronica Inside zullen vanaf januari 2022 iedere avond van 21.30 tot 22.30 uur op de buis te bewonderen zijn.

Derksen gaat bij Talpa een nieuw contract voor twee jaar tekenen, wat betekent dat de besnorde analist voorlopig niet met pensioen gaat. Ook de aflopende verbintenissen van Genee en Van der Gijp worden tot 2024 verlengd. Talpa zou er met Derksen en Van der Gijp snel uit zijn gekomen. Genee kwam gisteren over de brug.

Talpa wilde Derksen absoluut niet kwijtraken. "Jullie gaan met zijn drieën dit dagelijkse programma doen of de stekker gaat eruit", zou John de Mol hebben gesteld. Dat de mediamagnaat Derksen koste wat kost binnenboord wilde houden, is goed te verklaren. Veronica Inside heeft immers uitstekende kijkcijfers en De Oranjezomer (de dagelijkse talkshow gedurende de zomer) was eveneens een groot succes.

Opmerkelijk is dat de nieuwe talkshow van Derksen, Genee en Van der Gijp recht tegenover de uitzendingen van het voetbal op Veronica komt te staan. Daar wordt Hélène Hendriks de vervanger van Genee. Het is nog niet bekend wat er met de radioshow van de huidige presentator van Veronica Inside gebeurt.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen