Flink aangekomen Nasri zorgt voor verbazing op social media

13 oktober 2021 – Samir Nasri heeft woensdagavond de monden in Frankrijk doen openvallen. Tijdens een benefietwedstrijd tussen legendes van Olympique Marseille en een UNICEF-team viel de voormalig aanvaller op, maar dat had niets te maken met zijn voetballende kwaliteiten.

Flink aangekomen Nasri zorgt voor verbazing op social media

De voormalig aanvaller van onder meer Arsenal en Olympique Marseille vestigde ongewild de aandacht op zich door met een nogal veranderd fysiek op het veld te verschijnen. Nasri, die de afgelopen maand officieel een punt achter zijn profcarrière zette, is flink aangekomen. Het voorkomen van de 34-jarige Fransman zorgt voor de nodige opschudding op social media.

Nasri besloot vorig jaar te stoppen als voetballer, maar was toen al enige tijd niet meer actief. Zijn laatste wedstrijd speelde hij twee jaar geleden voor RSC Anderlecht. Het Belgische avontuur van Nasri liep uit op een flinke teleurstelling. Ook bij de twee clubs waarvoor hij daarvoor uitkwam, Antalyaspor en West Ham United, wist Nasri geen potten te breken.

Dat de loopbaan van Nasri als een nachtkaars is uitgegaan, heeft mede te maken met de dopingschorsing waarmee hij te maken kreeg. "Het heeft mijn relatie met het voetbal veranderd. Ik heb geen drugs gebruikt, alleen een vitamine-injectie gekregen omdat ik ziek was", zei hij onlangs in Le Journal du Dimanche. Na zijn vertrek bij Anderlecht voelde hij niet de motivatie om door te gaan. "En terugkeren naar Frankrijk kon ik niet. Dan wilde ik alleen voor Olympique Marseille spelen."


Eredivisie

gerelateerd