Seuntjens woest op Nijhuis: "Het is één grote teringzooi"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

18 oktober 2021 – Ralf Seuntjens voelde zich bestolen na de 1-0 nederlaag van NAC Breda op bezoek bij FC Volendam. De spits dacht vlak na rust de gelijkmaker te hebben gemaakt, maar scheidsrechter Bas Nijhuis keurde het doelpunt af. Onterecht, vond Seuntjens.

Seuntjens woest op Nijhuis: "Het is één grote teringzooi"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Nijhuis keurde het doelpunt af omdat er volgens hem een overtreding op Volendam-doelman Filip Stankovic werd gemaakt. De van Internazionale gehuurde keeper kwam zijn doel uit om een hoge bal te vangen, maar raakte uit evenwicht omdat hij Seuntjens op zijn pad tegenkwam. "Het is buiten de vijf meter, dan kun je het duel aangaan. Ik doe eigenlijk niks. De bal valt via mijn hoofd binnen. Het is een schandalige beslissing. Hij laat alles doorgaan. Ik zit onder de krassen, daar fluit hij niet voor. Het is gewoon een schande, het gaat helemaal nergens over", aldus de aanvaller bij ESPN.

Seuntjens probeerde na het afgekeurde doelpunt in gesprek te gaan met Nijhuis. "Maar dan kun je hem niet meer aanspreken. Dan loopt hij weg, het slaat helemaal nergens op. Je moet door, maar het is gewoon een schande. Het is één grote teringzooi. Na afloop bedank je het publiek en dan zitten ze al in de kleedkamer, je hebt er niks aan. Je kunt niet discussiëren. Als je praat, krijg je geel. Het is gewoon één vieze streek."

Nijhuis verscheen na afloop ook voor de camera om terug te blikken op de afgekeurde goal. "Seuntjens kijkt naar de doelman en brengt hem uit evenwicht. Ja, overtreding", luidde zijn bondige analyse. Nijhuis ontkende dat het doelpunt op advies van de grensrechter werd afgekeurd. "Er was zeker wel contact met de assistent. Ik zag Seuntjens kijken naar de doelman en ik neigde wel naar een overtreding. De assistent zei: voor mij is het ook een overtreding. Toen was het duidelijk."

  • Topclub Adv

    Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

    Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

  • Reacties

    Eredivisie

    gerelateerd