Feyenoord
2 – 0
Fortuna Sittard

Spelersbus van Heracles Almelo opgewacht na verlies in Zwolle

26 oktober 2021 – De spelersbus van Heracles Almelo is zaterdagmiddag opgewacht door een klein groepje supporters van de club. Na de nederlaag tegen PEC Zwolle (1-0) wilden de fans zich laten zien bij de eerste selectie en trainer Frank Wormuth heeft daar niet zo veel moeite mee. "Zolang er geen agressie is naar onze mensen toe, vind ik het prima dat de fans zich uiten."

Spelersbus van Heracles Almelo opgewacht na verlies in Zwolle

Dat vertelt de Duitser tegenover TC/Tubantia over de voorzichtige onrust die er ontstond na afgelopen weekend, toen er pijnlijk verloren werd van hekkensluiter PEC Zwolle. Eerder ging het dit seizoen ook mis tegen de gepromoveerde ploegen SC Cambuur, Go Ahead Eagles en NEC, met de huidige dertiende plaats en tien punten tot gevolg.

"Er waren misschien drie jongens die even op de ramen bonkten, maar verder verliep het zonder wanklank. Als onze supporters zich niet meer druk zouden maken om een nederlaag, dan zou er pas echt wat aan de hand zijn. Uiteindelijk hadden ze nog maar één boodschap: winnen van FC Twente volgende week", zei de Duitse coach over het oppwachten van de bus.

Lees ookHeracles heeft fitste ploeg: "Het is niet alleen maar positief"

Volgens hem is er geen probleem met de mentaliteit van zijn spelersgroep, iets dat door sommige supporters wel werd gesteld. "De resultaten vallen nu tegen, maar ik ben dit seizoen nog geen enkele keer teleurgesteld geweest over de houding van de jongens", aldus Wormuth, die de bekerwedstrijd dinsdagavond tegen ASWH gebruikt om het vertrouwen te herpakken. "Nu kunnen jongens als Vloet en Sierhuis, die hunkeren naar goals en assists, laten zien dat ze het nog kunnen." 

Eredivisie

gerelateerd