Kan Barcelona voor een stunt zorgen in de Champions League?

8 december 2021 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 8 december.

Kan Barcelona voor een stunt zorgen in de Champions League?

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.


Wedstrijden

Bayern München – FC Barcelona (21.00 uur)
Een aantal jaar geleden waren de papieren van FC Barcelona beter geweest, maar in het huidige scenario lijkt Xavi zich op te maken voor de Europa League. Benfica speelt in eigen huis namelijk tegen het uitgespeelde Dinamo Kiev, heeft een beter onderling resultaat dan de Catalanen en de Portugezen zijn bij een zege ondanks de huidige twee punten achterstand dus vrijwel zeker als nummer twee in de groep. Of zorgt FC Barcelona voor een enorme stunt door te winnen in München? 

VfL Wolfsburg – Lille OSC (21.00 uur)
Ajax zal de verrichtingen in deze poule op de voet volgen. Niet alleen vanwege de ongekende spanning tussen Lille OSC (8 punten), RB Salzburg (7), Sevilla (6) en VfL Wolfsburg (5), maar ook omdat het de nummer twee uit deze poule wel wil treffen. Bij een overwinning gaan Die Wölfe sowieso over de Franse titelhouder heen, want het eerste duel werd doelpuntloos gelijkgespeeld. 

Servette Chênois (v) - VfL Wolfsburg (v) (18.45 uur)
In het vrouwenvoetbal is VfL Wolfsburg een van de grootste clubs van Europa, maar in de Champions League staat het vooralsnog derde achter Chelsea en Juventus. Met Lynn Wilms, Dominique Janssen, Jill Roord en Shanice van de Sanden is de Nederlandse inbreng groot. Trainer Tommy Stroot was vorig seizoen trainer bij FC Twente, maar moet wel zien te winnen van het nog puntloze Servette Chênois. 

Voetbal op tv

18.45 uur: Zenit Sint-Petersburg – Chelsea, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Champions League
18.45 uur: Juventus – Malmö FF, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het duel in de Champions League
21.00 uur: Benfica – Dinamo Kiev, Ziggo Sport Golf, live verslag van het duel in de Champions League
21.00 uur: Atalanta Bergamo – Villarreal, Ziggo Sport Racing, live verslag van het duel in de Champions League
21.00 uur: VfL Wolfsburg – Sevilla, Ziggo Sport Tennis, live verslag van het duel in de Champions League
21.00 uur: RB Salzburg – Sevilla, Ziggo Sport Docu, live verslag van het duel in de Champions League
21.00 uur: Bayern München – FC Barcelona, RTL 7, live verslag van het duel in de Champions League

Reacties

Eredivisie