Henk de Jong komt met videoboodschap: "Geeft zo veel steun"

20 december 2021, 20:44

Henk de Jong heeft zijn dankbaarheid uitgesproken voor de steun die hij heeft gekregen. De oefenmeester zit momenteel thuis met een cyste in zijn hoofd. Daardoor is Pascal Bosschaart tijdelijk de eindverantwoordelijke bij de Leeuwarders.

"Ik moet jullie bedanken", begint De Jong zijn videoboodschap, die de club verspreidt via de officiële kanalen. "Ten eerste voor een fantastisch sportjaar. Wat we meegemaakt hebben met Cambuur, dat is niet te beschrijven. Hoe we dat met z'n allen gedaan hebben… Dan waren jullie er wel, dan waren jullie er weer niet, maar eigenlijk waren jullie er altijd. De steun hebben we altijd gevoeld", doelt hij op de lege tribunes door de coronamaatregelen.

SC Cambuur was twee seizoenen geleden al op weg naar de Eredivisie, maar toen werd de competitie stilgelegd door het virus. Vorig seizoen slaagden de Leeuwarders er alsnog in om de Keuken Kampioen Divisie als kampioen te verlaten. De promovendus heeft de geweldige resultaten op het tweede niveau doorgezet in de Eredivisie. De ploeg staat achtste na zeventien wedstrijden. Het zorgt voor trots in de Friese hoofdstad, al zit de trainer nu thuis.

"Je weet dat ik op dit moment even in een lastige situatie zit. Ik heb zo ongelooflijk veel reacties gehad, dat is niet normaal. Niet eens alleen van deze club. Het geeft zo veel steun. Ik ga alles lezen, maar het is voor mij op dit moment niet mogelijk om alles te beantwoorden. Dat kost me even te veel energie, maar dat begrijpt iedereen wel. Ik wil iedereen via deze manier bedanken. Het doet me zo ongelooflijk goed. In 2022 gaan we weer succesvol zijn, met z'n allen", besluit De Jong ambitieus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen