Fabelachtig doelpunt Pavlidis gaat Puskás Award niet winnen

4 januari 2022, 16:43

Vangelis Pavlidis dingt niet langer mee naar de Puskás Award 2021. Het doelpunt dat de Griekse spits op 16 mei vorig jaar maakte, heeft de laatste schifting niet overleefd.

De treffer Pavlidis was één de tien genomineerden voor de Puskás Award. De shortlist is dinsdag door de FIFA teruggebracht tot drie namen en de naam van de spits van AZ staat er niet tussen. De prijs zal gaan naar Erik Lamela, Patrick Schick of Mehdi Taremi.

Naast Pavlidis maken ook Luis Díaz (Colombia), Gauthier Hein (AJ Auxerre), Valentino Lazaro (Borussia Mönchengladbach), Riyad Mahrez (Algerije), Sandra Owusu-Ansah (Supreme Ladies), Daniela Sánchez (Queretaro) en Caroline Weir (Manchester City) geen kans meer op de prijs.

Pavlidis maakte het doelpunt dat werd genomineerd voor de Puskás Award toen hij nog op de loonlijst stond bij Willem II. De spits, sinds deze zomer speler van AZ, scoorde in mei vorig jaar op fabelachtige wijze tegen Fortuna Sittard. Het was ook nog eens een belangrijke goal, want mede dankzij het doelput van Pavlidis ontliep de Tilburgse club de play-offs.

Op 17 januari zal tijdens The Best FIFA Football Awards bekend worden of de Puskás Award naar Lamela, Schick of Taremi gaat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen