Barça kan komst Morata vergeten: "Mag niet vertrekken"

5 januari 2022, 15:11

De transfer van Álvaro Morata naar FC Barcelona is definitief van de baan. De Spaanse spits werd de afgelopen dagen door verschillende media in verband gebracht met een transfer naar Camp Nou, maar zijn coach Massimiliano Allegri van Juventus steekt daar hoogstpersoonlijk een stokje voor.

In de zoektocht naar doelpunten hoopte FC Barcelona deze winter Morata te kunnen losweken bij Juventus. De topclub zou bereid zijn om mee te werken met de deal en Morata zou een overstap naar de Spaanse topclub zeker hebben zien zitten, maar Allegri rekende af met die geruchten. De coach ontkent dat er sprake is van een akkoord.

Lees ook: Mundo Deportivo pakt uit met nieuws over Haaland

"Morata is een heel belangrijke speler voor ons. We hebben elkaar gesproken en ik heb hem laten weten dat we hem niet gaan laten vertrekken", aldus Allegri op een persconferentie. Daarmee is het voor mij nu klaar me de geruchten."

Morata speelde al in Spanje voor Real Madrid en Atlético Madrid, maar daar blijft het vooralsnog bij. Morata is een belangrijke kracht voor Juventus en was dit seizoen in 25 optredens al goed voor zeven treffers. Afgelopen seizoen stokte de teller van de spits van de nationale ploeg op twintig goals.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen