'Veel frustratie bij Morata na tegenhouden Barça-deal'

8 januari 2022, 16:13

Alvaro Morata is niet blij dat zijn transfer naar FC Barcelona werd geblokkeerd door trainer Massimiliano Allegri. De spits zou zeer graag voor de ploeg van Xavi spelen en loopt gefrustreerd rond bij Juventus. Dat schreef althans het Spaanse AS.

Lange tijd leek het erop dat Morata het antwoord zou gaan worden op de problemen in de voorhoede van Barcelona. De clubs waren volgens verhalen in de media zelfs al dicht bij een akkoord, maar volgens Allegri is daar niets van waar. Hij maakte deze week duidelijk dat hij Morata niet mag vertrekken.

Dat besluit zou bij Morata dus niet goed zijn gevallen. 'Morata wil koste wat kost voor Barcelona spelen', zo schreef AS. 'Zozeer zelfs dat het feit dat het nog steeds niet van een transfer is gekomen, veel frustratie heeft opgeleverd.' Het medium claimde ook dat Xavi de spits deze week opbelde om hem gerust te stellen en te bevestigen dat Barcelona hem nog altijd wil hebben.

Morata is ervan op de hoogte dat hij geduldig moet zijn. Als het al tot een transfer zou komen, zou Juventus eerst de beoogde vervanger Mauro Icardi moeten binnenhalen. Bovendien moet FC Barcelona dan eerst het budget creëren om hem over te nemen. Ook dat is gezien de huidige financiële situatie van de Catalanen niet eenvoudig.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen