'Dembélé waagt lijmpoging en hoopt op gesprek met Laporta'

26 januari 2022, 13:03

Ousmane Dembélé hoopt spoedig om tafel te gaan met FC Barcelona-voorzitter Joan Laporta. De president van de Spaanse grootmacht besloot de Fransman deze maand uit de selectie te zetten en tot het einde van het seizoen niet meer te gebruiken vanwege het weigeren van contractverlenging. Dembélé gaat opnieuw een poging wagen om daarover in conclaaf te gaan.

De Fransman beschikt over een aflopend contract bij FC Barcelona, dat vier jaar geleden ruim honderd miljoen euro neertelde voor zijn komst. Daardoor is hij vanaf 1 januari vrij om te onderhandelen met geïnteresseerde clubs voor komend seizoen. Omdat de besprekingen in een impasse zijn beland, hoopt Barça hem nog te verkopen aan een andere club.

Volgens Sport heeft Dembélé echter nog altijd de wens om actief te blijven in Camp Nou, maar zijn de aanbiedingen van Barça steeds niet voldoende. De aanvaller wil tot de best betaalde spelers van de Catalanen gaan behoren, maar Barça zegt niet over die financiële middelen te beschikken. Toch werd onlangs wel de komst van Ferrán Torres afgerond.

Dembélé heeft om een gesprek met voorzitter Joan Laporta gevraagd in de hoop dat de gesprekken kunnen worden heropend. De aanvaller baalt namelijk flink van het besluit dat de club hem niet meer op wil nemen in de wedstrijdselectie.

Volg hier alle transferontwikkelingen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen