Odgaard in belangstelling van AZ: "Voor nu een andere missie"

26 februari 2022, 09:13   Bijgewerkt: 26 februari 2022, 09:29

Dat RKC Waalwijk onderuit ging tegen FC Twente (1-2), lag zeker niet aan Jens Odgaard. De man in vorm zorgde er met een miraculeuze en - zo gaf hij toe - ietwat gelukkig treffer voor dat de thuisploeg het lang spannend kon houden. Na afloop kreeg hij te horen dat ook AZ op de tribune zat om zijn bijzondere doelpunt te aanschouwen.

Dat AZ voor Odgaard op de tribune zat, wist ESPN na de wedstrijd te melden. Odgaard wist het niet, maar reageerde er nuchter op. "Om eerlijk te zijn denk ik daar nu niet aan. Dat kan ik in de zomer doen, maar voor nu heb ik een andere missie. Ik wil het hier zo goed mogelijk doen en dan zien we het in de zomer wel."

Nu hij in uitstekende vorm verkeert, krijgt Odgaard vaker te horen dat er clubs zijn die hem volgen. "Ik hoor hier en daar wel wat. Dat krijg ik dan mee via vrienden en teamgenoten. Zelf ben ik er niet mee bezig", herhaalde de 22-jarige Deense aanvaller.

Lucky

Ook zijn doelpunt kwam in het gesprek met ESPN uiteraard ter sprake. Odgaard begon direct te lachen en moest erkennen dat hij eigenlijk een voorzet in gedachten had. "Ik moet eerlijk zijn. Ik zocht naar Kramer, maar met een doelpunt als dit neem ik graag genoegen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen