Aad de Mos vindt dat PSV nog te vroeg komt voor Pascal Jansen

28 februari 2022, 23:47

Aad de Mos vindt dat PSV niet voor Pascal Jansen moet gaan als opvolger van Roger Schmidt. Jansen is volgens De Mos nog niet rijp voor het hoofdtrainerschap bij de Eindhovense club.

In een video-item van het Eindhovens Dagblad oppert Rik Elfrink puur ter discussie de naam van Jansen. De AZ-trainer was tussen 2013 en 2018 al eens werkzaam bij PSV. "Hij moet het eerst twee volle seizoenen laten zien. Net als met jonge spelers, geldt dat ook zo met trainers. Het tweede jaar is het jaar van de waarheid, dan komt de druk ook bij", aldus De Mos.

Jansen is bezig aan een uitstekende reeks bij AZ. De Alkmaarders wonnen zondag met 2-1 van Feyenoord en bleven zo voor de dertiende wedstrijd op rij ongeslagen in de Eredivisie. De Mos sluit niet uit dat het 'casinogeluk' is. "Hij moet zich in het tweede jaar bewijzen. Doet hij het opnieuw top, dan zou PSV aan hem kunnen denken."

De voorbije weken zijn meerdere trainers in verband gebracht met de opvolging van Schmidt. Onder meer de namen van Phillip Cocu, Ruud van Nistelrooij en Ronald Koeman zingen rond in Eindhoven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen