Neymar ontkent ruzie en sneert naar 'incompetente journalisten'

10 maart 2022, 16:45

Neymar en Gianluigi Donnarumma ontkennen dat zij het na afloop van de Champions League-uitschakeling van Paris Saint-Germain met elkaar aan de stok hebben gekregen. De Braziliaanse aanvaller heeft op Instagram een screenshot van een WhatsApp-gesprek gedeeld waarin beide spelers hun verbazing over de berichtgeving uitspreken.

Paris Saint-Germain liep woensdagavond na een spectaculaire comeback van Real Madrid een plek in de kwartfinale van de Champions League was. Volgens Marca kwam het na het laatste fluitsignaal tot een aanvaring tussen Neymar en Donnarumma. De ruzie begon op het veld, toen de Braziliaanse aanvaller de doelman aansprak op de fout die tot de 1-1 leidde. Donnarumma werd even laat boos op Neymar, die bij de 2-1 van Real Madrid balverlies leed.

In de kleedkamer zouden Neymar en Donnarumma bijna op de vuist zijn gegaan. Volgens bovengenoemd medium werden de twee net op tijd door ploeggenoten uit elkaar gehaald. Maar Neymar stelt dat het voorval nooit heeft plaatsgevonden. 'Ik reageer niet vaak op geruchten, maar wat hier wordt geschreven is een leugen. Er werd niet gevochten in de kleedkamer. Incompetente journalisten die zichzelf willen promoten: probeer het de volgende keer weer', schrijft Neymar.

Na afloop van de wedstrijd in Santiago Bernabéu richtte een deel van de frustratie van Paris Saint-Germain zich op Danny Makkelie, die bij de 1-1 van Real Madrid de Fransen geen vrije trap toekende. Voorzitter Nasser Al Khelaïfi en sportief directeur Leonardo zouden 'agressief gedrag' hebben vertoond en hebben geprobeerd de scheidsrechterskleedkamer binnen te gaan. Toen zij werden gevraagd te vertrekken, Al Khelaïfi de vlag van een van de assistenten hebben gebroken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen