'Real Madrid wil komst Haaland deze week nog afronden'

15 maart 2022, 15:27

Real Madrid is volgens Sport voornemens deze week de laatste stap te zetten om Erling Haaland vast te leggen. De club uit de Spaanse hoofdstad ontvangt een dezer dagen Hans-Joachim Watzke, algemeen directeur van Borussia Dortmund, die met Florentino Pérez zal onderhandelen over de transfer van het Noorse fenomeen. Het zou zomaar kunnen dat de Madrilenen deze week nog de komst van de 21-jarige Haaland wereldkundig maken.

De strijd om de handtekening van Haaland is in volle gang. Vanuit diverse hoeken klinken geluiden dat de doelpuntenmachine binnen afzienbare tijd de knoop over zijn toekomst wil doorhakken. Naar verluidt zijn Real Madrid en Manchester City de clubs met de beste papieren om de transferstrijd te winnen. FC Barcelona droomt ook Haaland, maar de Catalanen verkeren in financieel zwaar weer en kunnen de transfer waarschijnlijk niet bekostigen.

Real Madrid heeft die financiële mogelijkheden wel. De Koninklijke kan Haaland een riant salaris aanbieden, de afkoopsom van 75 miljoen euro op tafel leggen en vader Alf-Inge Haaland en zaakwaarnemer Mino Raiola torenhoge commissies betalen. De Madrilenen twijfelden een tijdje of zij deze zomer al werk wilden maken van de komst van Haaland, daar Karim Benzema nog tot medio 2023 vastligt en Kylian Mbappé waarschijnlijk overkomt van Paris Saint-Germain. Zij gingen overstag toen de Noor duidelijk maakte dat hij niet nog een jaar wil wachten.

In Engeland wordt beweerd dat Haaland zijn carrière het liefst voortzet bij Real Madrid, maar dat de Noorse aanvaller er niet op zit te wachten om de spotlights te delen met Mbappé. Zodoende zou Manchester City nog altijd een goede kans hebben om Haaland vast te leggen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen