Terugkeer bij Marokko lonkt voor Mazraoui en Ziyech na wending

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

10 april 2022 – Noussair Mazraoui en Hakim Ziyech mogen weer hopen op een terugkeer bij de nationale ploeg van Marokko. De toekomst van bondscoach Vahid Halilhodzic hangt volgens diverse Marokkaanse en Franse media namelijk aan een zijden draadje. Eerst wil de bond nog een lijmpoging ondernemen.

Terugkeer bij Marokko lonkt voor Mazraoui en Ziyech na wending

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Als de Marokkaanse voetbalbond er niet in slaagt Halilhodzic en het verbannen duo dichter naar elkaar te brengen, zal dat de kop kosten van de Bosniër. Halilhodzic ligt al maanden onder vuur in Marokko vanwege het passeren van Ziyech en Mazraoui, die door de bondscoach worden beticht van het tonen van te weinig inzet. Mazraoui en Ziyech verwijten Halilhodzic juist dat hij leugens verspreidt.

Daardoor komt het Nederlands-Marokkaanse duo al maanden niet meer in actie voor de nationale ploeg. De Marokkaanse bondsvoorzitter wil daar koste wat kost verandering in brengen, maar Halilhodzic is niet van plan daarmee akkoord te gaan. Dat lijkt het einde van de Marokkaanse periode van de Bosnische oefenmeester in te luiden.

De Marokkaanse bond verraste eerder dit jaar nog met het oproepen van Mazraoui en Ziyech. De spelers reageerden verrast en besloten niet in te gaan op de uitnodiging. Daardoor misten zij recent onder meer WK-kwalificatieduels en de Afrika Cup.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd