Nog meer complimenten voor Ihattaren: "Het is genieten"

26 april 2022, 12:05   Bijgewerkt: 26 april 2022, 14:32

Mohamed Ihattaren was maandagavond in positieve zin onderwerp van gesprek op De Toekomst. Met een hattrick droeg de veelbesproken aanvallende middenvelder bij aan een 6-1 zege van Jong Ajax op VVV-Venlo. Zijn optreden leverde hem niet alleen complimenten van trainer John Heitinga op.

"Jong Ajax heeft een heel goed elftal met heel goede spelers", begon Joeri Schroijen zijn interview met ESPN vlak na afloop van de wedstrijd. De ervaren linkspoot had na het laatste fluitsignaal een onderonsje met Ihattaren. "Ik zei tegen hem: mooie goal en ga zo door. We kregen de goals te makkelijk tegen. Je weet dat Ihattaren linksbenig is… maar ja, het is een kwaliteit en hij schoot ze er goed in."

In de schaduw van Ihattaren maakte Naci Ünüvar twee doelpunten tegen VVV. "Hoe lekker het voetballen is met hem? Iedereen weet wat hij kan en zijn kwaliteiten komen vanzelf naar boven. Ik denk dat hij uitstekend in het team past en ons helpt. En we helpen hem ook. Het is genieten. We weten van elkaar wat we kunnen en we kennen elkaars kwaliteiten."

Ihattaren staat na vier wedstrijden voor Jong Ajax op vier doelpunten en twee assists. Zijn debuut in het eerste elftal maakte hij in de verloren bekerfinale tegen PSV (2-1). Afgelopen weekend behoorde hij tegen NEC ook tot de wedstrijdselectie, maar kreeg hij geen speeltijd van Erik ten Hag.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Sali
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

3 weken is de competitie voorbij

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Poeh Poeh Nou Nou de KKD 😅. In de bekerwedstrijd tegen psv was die jongen compleet onzichtbaar...........

ajax kampioen 2024
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wacht maar af. kom over 3 weken terug met je commentaar als hij er 15 in heef geschoten in Ajax 1

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dream on little boy, tegen psv was hij ONZICHTBAAR bij de bekerfinale.Zeker alweer vergeten whaha?.

Chojin
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Inderdaad, overdreven gedoe maar ja kan je verwachten he als het speler is van hun. Hoor je wat over Vente die het goed doett dit jaar?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen