Klopp looft Real en eigen spelers voor CL-finale: "Dat is ongelooflijk"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

24 mei 2022 – Liverpool staat voor de derde keer in vijf jaar tijd in de finale van de Champions League, Real Madrid maakt voor de vijfde keer in acht jaar tijd kan op de Cup met de grote Oren. In 2018 namen de clubs het ook al tegen elkaar op. Destijds trokken de Spanjaarden aan het langste eind. Jürgen Klopp ziet dat zijn ploeg ten opzichte van toen gegroeid is.

Klopp looft Real en eigen spelers voor CL-finale: "Dat is ongelooflijk"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"We hebben in de afgelopen jaren geleerd hoe we ons op het allerhoogste podium moeten focussen en concentreren", vertelt de trainer op de persconferentie, voorafgaand aan de finale. "Ik ben heel blij hoe de jongens zich de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. Sommige spelers gaan voor hun derde Champions League-finale met Liverpool, dat is echt ongelooflijk. Het plan is om nu te doen wat we de afgelopen jaren al gedaan hebben: hoog drukzetten en productief zijn."

Klopp weet dat het niet makkelijk wordt om Real Madrid te verslaan. De Spanjaarden schakelden deze editie Paris Saint-Germain, Chelsea en Manchester City uit in geweldige wedstrijden. "Het is altijd lastig tegen Real. Het is een team van wereldklasse, ze weten hoe ze wedstrijden kunnen winnen. Het is nog steeds een topteam, ondanks dat er de laatste jaren veel veranderd is. Achterin is veel veranderd bij hen en Ronaldo is er niet meer, maar ze hebben Benzema nog steeds."

Dat Liverpool de afgelopen jaren al twee keer eerder in de finale stond, kan de ploeg moeilijker te verslaan maken. Dat stelt de Duitse oefenmeester. "Het gaat er niet alleen om dat je goed kan voetballen, maar ook dat je leert winnen. We hebben daar inmiddels ervaring mee. Dat is alleen maar goed."

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd