Poolse topclub wil Van der Hart vervangen door Feyenoord-flop

5 juni 2022, 20:49   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/ofir-marciano">Ofir Marciano kan zijn loopbaan vervolgen in de Poolse top. Regerend kampioen Lech Poznan hoopt de reservekeeper van Feyenoord volgens landelijke media naar Polen te halen. Hij moet de vervanger worden van de vertrekkende Mickey van der Hart.

De voormalig doelman van onder meer PEC Zwolle en Ajax vertrekt na dit seizoen bij Lech Poznan, waardoor de club naarstig op zoek moet naar een nieuwe doelman. In de zoektocht is de landskampioen uitgekomen bij Marciano, die dit seizoen enkele maanden basisspeler was en bij de nationale ploeg van Israël al lange tijd onomstreden is.

Dat is hij bij Feyenoord allesbehalve. Marciano werd afgelopen zomer door Feyenoord gehaald als back-up voor Justin Bijlow, die de laatste maanden van het seizoen miste vanwege een voetblessure. In die periode kreeg de doelman veel kritiek, omdat hij schuldig was aan diverse tegengoals. Daarom koos Arne Slot in de finale van de Conference League tegen AS Roma voor de pas kort herstelde Bijlow.

Marciano heeft nog een contract tot de zomer van 2023 bij Feyenoord, waardoor hij niet hoeft te vertrekken. Het lijkt er echter op dat de sluitpost komend seizoen derde doelman zal zijn. De Rotterdammers zijn voornemens om een extra keeper te strikken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen