'Transfersoap rond Mario Götze komt komende dagen ten einde'

18 juni 2022 – Mario Götze hakt volgens transferspecialist Fabrizio Romano de komende dagen de knoop over zijn toekomst door. De spelmaker kan bij PSV blijven, maar heeft ook drie andere aanbiedingen in beraad. Naast het Benfica van trainer Roger Schmidt zijn ook Inter Miami en Eintracht Frankfurt verwikkeld in de strijd om de handtekening van Götze.

'Transfersoap rond Mario Götze komt komende dagen ten einde'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Benfica, Inter Miami en Eintracht Frankfurt zijn bereid te voldoen aan de gelimiteerde transfersom van vier miljoen in het contract van Götze. De Duitse aanvallende middenvelder ligt nog tot de zomer van 2024 vast in het Philips Stadion, maar het heeft er alle schijn van dat hij zijn laatste wedstrijd voor PSV al heeft gespeeld. Mocht de transfer dit weekend niet rondkomen, dan wordt Götze maandag 'gewoon' op de eerste training van de Eindhovense club verwacht.

Het Eindhovens Dagblad maakte eerder al melding van de interesse van Eintracht Frankfurt in Götze. Een overstap naar de Duitse club is in meerdere opzichten aantrekkelijk voor de spelmaker. Niet alleen ligt Frankfurt am Main dichter bij huis, ook is Götze bij Eintracht verzekerd van Champions League-voetbal. Hoewel Die Adler het afgelopen seizoen slechts in de middenmoot van de Bundesliga eindigden, verdienden zij een ticket voor het belangrijkste Europese clubtoernooi door de Europa League te winnen.

Het Eindhovens Dagblad schreef deze week dat de onderhandelingen tussen Götze en Benfica nog niet het gewenste resultaat hebben gesorteerd. De Duitser zou bij de club van Schmidt 'fors meer' willen verdienen dan bij PSV, maar de Portugezen willen (vooralsnog) niet aan zijn salariseisen voldoen. In Eindhoven strijkt Götze naar verluidt jaarlijks drie miljoen euro op.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

PSV

gerelateerd