Dubbelslag: PSV vindt twee versterkingen voor onder de lat

19 juni 2022, 00:30   Bijgewerkt: 18 juni 2022, 23:20

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 18 juni.

'Verrassende versterking: 38-jarige Waterman keert terug bij PSV'

Boy Waterman lijkt de verrassende eerste zomeraanwinst van PSV te gaan worden. De club wil de 38-jarige doelman, momenteel nog speler bij OFI Kreta, terughalen in een rol als derde keeper. Dat meldden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International zaterdagavond.

Meer keepersnieuws: PSV vindt eerste doelman in Franse Ligue 1

PSV lijkt geslaagd te zijn in de zoektocht naar een eerste keeper. De 29-jarige Walter Benítez staat op het punt om OGC Nice transfervrij te verlaten voor de Eindhovense club. Met dat nieuws kwamen het Eindhovens Dagblad en Voetbal International zaterdagavond.

Go Ahead Eagles gaat wederom op Spaanse toer en huurt verdediger

Go Ahead Eagles heeft zich versterkt met de 22-jarige José Fontán. De Spaanse, linksbenige centrumverdediger wordt voor een seizoen gehuurd van Celta Vigo. Morgen (zondag) zal hij direct aansluiten wanneer de selectie van trainer René Hake voor het eerst op het trainingsveld staat.

'Falso!': Mexicaanse club spreekt zich uit na Luuk de Jong-geruchten

Het Mexicaanse Toluca FC heeft op opvallende wijze van zich laten horen. De club zag hoe de Mexicaanse media werden volgeschreven met geruchten over de komst van Luuk de Jong, maar was niet blij met de meest recente berichtgeving. Op de eigen kanalen sprak het duidelijk van nepnieuws.

'Eriksen kiest tussen huidige en oude club; streep door Man United'

Christian Eriksen heeft de keuzes waar hij komend seizoen speelt teruggebracht tot twee clubs. Erik ten Hag hoopte de oud-Ajacied naar verluidt te kunnen verwelkomen bij Manchester United, maar volgens The Athletic is dat inmiddels geen optie meer voor de Deen. Hij zal kiezen voor zijn huidige club Brentford of zijn oude club Tottenham Hotspur.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen