PSV
1 – 0
Go Ahead Eagles

'Barcelona komt met belangrijke wens in gesprekken De Jong'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

22 juni 2022 – FC Barcelona is nog altijd in onderhandeling met Manchester United over een mogelijke transfer van Frenkie de Jong. De grootmachten hebben nog geen akkoord bereikt over de middenvelder. De Catalanen hebben op hun beurt een belangrijke voorwaarde om de smaakmaker te verkopen.

'Barcelona komt met belangrijke wens in gesprekken De Jong'

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Volgens de Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano heeft Barcelona laten weten dat De Jong niet voor minder dan 86 miljoen euro weg mag. United deed in een eerder stadium van de onderhandelingen al een bod van zestig miljoen euro en dat bedrag kon door eventuele bonussen oplopen tot tachtig miljoen euro. Barcelona nam daar echter geen genoegen mee.

In het Camp Nou wil men namelijk zekerheid over de transfersom. Barcelona wil het geld van de Jong gebruiken om nieuwe spelers te halen en dat kan niet als het bedrag wordt gevormd door eventuele bonussen. Door bepaalde regels van La Liga wil Barça dus sowieso een bepaald geldbedrag op de rekening zien. Het is de vraag hoe ver United wil gaan voor de middenvelder.

De Jong (25) geniet momenteel van zijn vakantie en heeft zijn visie al gegeven. Hij hoeft niet per se weg bij Barcelona, waar hij kan gaan beginnen aan zijn vierde seizoen. Daarnaast wil hij graag Champions League spelen en dat kan niet bij United. In Manchester kan hij echter wel opnieuw samenwerken met Erik ten Hag, die ook zijn trainer was in zijn tijd bij Ajax.

  • Topclub Adv

    FC Twente of Feyenoord? Zet één euro op de winnaar en win 100 euro als je het goed hebt!

    Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

  • Reacties

    LaLiga

    gerelateerd