Spanje
0 – 0
Duitsland

'Sinisterra verpulvert transferrecord Feyenoord met Engelse stap'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

4 juli 2022 – Luis Sinisterra gaat vertrekken bij Feyenoord. De Colombiaanse aanvaller wordt door de Leeds United begeerd en is volgens De Telegraaf al 'in verregaande onderhandeling' met de Premier League-club. Everton zou de jacht op de smaakmaker ook nog niet hebben opgegeven. Hij gaat vertrekken voor een bedrag tussen de twintig en dertig miljoen euro

'Sinisterra verpulvert transferrecord Feyenoord met Engelse stap'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De aanvaller ontbrak maandagochtend al op de training van de Rotterdammers, waarbij de club niet te veel wilde vertellen. Wel werd duidelijk dat de smaakmaker toestemming had gekregen om 'persoonlijke zaken af te handelen'. Dat gaat dus naar alle waarschijnlijkheid om zijn overstap naar de Premier League-club. Bij Leeds United werd hij de opvolger van Raphina, die op het punt staat om voor zeventig miljoen euro verkocht te worden. Hij staat op de radar van Arsenal en Chelsea.

Dat geld wordt dus deels geïnvesteerd in de dribbelaar van Feyenoord. Waar het medium schrijft over een bedrag tussen de twintig en dertig miljoen, weet 1908.nl dat het om 26 miljoen euro gaat. Dat is inclusief bonussen. Mogelijk kan Everton de prijs nog verder opdrijven, als die club snel met een laatste poging komt. Bij de club uit Liverpool wordt hij gezien als mogelijke opvolger van Richairlison. De club dacht eerder aan Steven Bergwijn, die op het punt staat om naar Ajax te gaan.

Dirk Kuyt
Met de transfer neemt Sinisterra het stokje over van Dirk Kuyt, die tot op de dag van vandaag de duurst uitgaande transfer is uit de clubgeschiedenis. Hij maakte voor achttien miljoen euro de overstap van Rotterdam naar Liverpool. Rick Karsdorp staat met zijn overgang voor zestien miljoen euro naar AS Roma op de tweede plaats, terwijl Terence Kongolo met een bedrag van vijftien miljoen de top-drie complementeert. Hij ging van De Kuip naar AS Monaco.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd