Dilrosun debuteert bij Feyenoord, Geertruida weer op middenveld

16 juli 2022, 13:03

Feyenoord-fans kunnen zich zaterdag verheugen op het debuut van aanvaller Javairô Dilrosun. De kersverse aanwinst start zaterdagmiddag in de basis van de Rotterdammers in de oefenwedstrijd tegen Union Sint-Gillis. Verder zijn er weinig verrassingen in de basiself van Arne Slot.

Buitenspeler Patrik Walemark is het slachtoffer van de komst van Dilrosun. De Zweedse aanvaller viel in de voorbereiding tot dusver wat tegen, nadat hij in de winterstop van vorig seizoen gehaald werd om een half jaar te wennen en er dan te kunnen staan. Alireza Jahanbakhsh krijgt de voorkeur boven Walemark: de Iraniër vormt samen met Danilo en Dilrosun de voorhoede.

Op het middenveld staat wederom Lutshartel Geertruida, terwijl Jorrit Hendrix de linksback van dienst is. In Rotterdam-Zuid is men nog volop bezig met de nodige aankopen, onder wie FC Utrecht-controleur Quinten Timber en verdediger Dávid Hancko. Ook komt er mogelijk nog een sterke spits naar De Kuip, maar 1908.nl wilde de naam van de aanvaller die in beeld is, nog niet delen. 

Lees ook: Feyenoord-doelwit Quagliata meldt zich bij Heracles: "Niet handig"

Vooralsnog zijn Danilo en Dilrosun de enige zomeraanwinsten die speeltijd krijgen in de derde oefenwedstrijd van Feyenoord in de voorbereiding. De eerste werd heel ruim verloren van FC Kopenhagen (0-7), terwijl een week later met alle sterkhouders meteen beterschap werd getoond tegen RB Leipzig (1-2).

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Trauner, Senesi, Hendrix; Geertruida, Aursnes, Toornstra; Jahanbakhsh, Danilo, Dilrosun

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen