Opstelling PSV: Gakpo ontbreekt weer, jongelingen krijgen kans

19 juli 2022, 19:15

Cody Gakpo is vanavond nog niet fit genoeg om van de partij te zijn als PSV een oefenwedstrijd tegen FC Eindhoven speelt. In de strijd om De Lichtstad Cup heeft trainer Ruud van Nistelrooij besloten om veel jongelingen een kans te geven. Ook nieuweling Jarrad Branthwaite zit nog niet bij de selectie.

Onder de lat is het aan Joël Drommel om zich te laten zien. Hij wordt in de achterhoede bijgestaan door Shurandy Sambo, Derrick Luckassen, Dennis Vos en Fredrik Oppegård. Op het middenveld zijn er basisplaatsen toebedeeld aan Ibrahim Sangaré, Marco van Ginkel en Richard Ledezma. De voorhoede bestaat vanavond uit Johan Bakayoko, Yorbe Vertessen en Ismael Saibari.

De bank van de thuisploeg wordt gevuld door Walter Benítez, Ki-Jana Hoever, Armando Obispo, Jordan Teze, Philipp Max, Xavi Simons, Luuk de Jong, Noni Madueke, Joey Veerman, Boy Waterman, Mohammed Amin Doudah, Jeremy Antonisse en Mathijs Tielemans. De wedstrijd tegen Eindhoven begint om 20.00 uur. De aftrap is vanwege de hitte een uur later dan eigenlijk gepland.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen