Lens wil voetbalgeluk terugvinden op derde niveau van Frankrijk

28 juli 2022, 20:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Jeremain Lens heeft een nieuw avontuur te pakken. De aanvaller gaat aan de slag op het derde niveau van Frankrijk, waar FC Versailles zijn werkgever wordt. Dat laat de club via de officiële kanalen weten. De aanvaller komt transfervrij over van Besiktas.

Versailles promoveerde afgelopen seizoen naar het derde niveau, maar hoopt daar zo snel mogelijk weg te gaan. De club wil promoveren naar de Ligue 2 en Lens is gehaald om die doelstelling te bereiken. De aanvaller speelde 34 interlands voor het Nederlands elftal en maakte in het verleden furore bij onder andere PSV en AZ. De Fransen zijn dan ook 'verheugd met zijn komst', valt te lezen op Twitter.

Lens zal even nodig hebben om fit te worden, aangezien hij afgelopen seizoen geen enkele keer in actie kwam voor Besiktas. Hij was niet eens speelgerechtigd. Hij kon afgelopen seizoen al verhuurd worden, maar om onverklaarbare reden werkte de Turkse topclub daar niet aan mee. "Mij is aangegeven dat ik behoorlijk op de begroting druk, dus daar willen ze vanaf. Dan zou je verwachten dat elk bod met twee handen aangrijpen, maar dat is ook niet het geval", vertelde de aanvaller vorig seizoen in gesprek met ESPN.

Destijds liet hij ook weten dat hij graag 'weer ergens lekker wilde voetballen'. Dat gaat nu dus gebeuren in Frankrijk, al is niet bekend voor hoeveel seizoenen de 34-jarige Nederlander heeft getekend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen