Ten Hag zet United naar zijn hand: stadionverandering na dertig jaar

29 juli 2022 – Erik ten Hag probeert niet alleen de spelersselectie van Manchester United naar zijn hand te zetten, maar ook het stadion. Op Old Trafford is een kleine verbouwing geweest door de nieuwe trainer. Hij wilde de dug-out op een andere plek hebben en dat is nu gebeurd.

Ten Hag zet United naar zijn hand: stadionverandering na dertig jaar

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De dug-out van de thuisploeg was aan de oostzijde, maar de trainer wilde die graag op de westkant hebben. Door die ingreep zitten de reserves en de trainer nu dichter bij Stretford End, waar de harde kern van de club zit. Die van de bezoekende club is ook verplaatst. De tegenstander zit nu dichter bij het meegereisde publiek. Het zijn opvallende veranderingen, aangezien de dug-outs al dertig jaar op dezelfde plaats zaten. Zelfs Louis van Gaal, die niets aan het toeval overlaat, is niet gevallen over de positie toen hij de eindverantwoordelijke was bij de Red Devils.

Toen Ten Hag werd rondgeleid in 'zijn' nieuwe stadion, merkte hij meteen op dat de dug-out van de bezoekers dichter bij de spelerstunnel was en bij het warmloopgedeelte. Dat wilde de trainer graag anders hebben, laat Manchester United weten. De verbouwing is inmiddels afgerond, waardoor de oefenmeester tijdens het oefenduel met Rayo Vallecano vast kan wennen aan zijn nieuwe plek.

"Hij is gefocust op elk detail, daardoor heb ik me enorm verbeterd", vertelde verdediger Lisandro Martinez, die met Ten Hag meeging naar Manchester, op de website van de club. Hoe gedetailleerd de oefenmeester is, laat hij met deze kleine verbouwing meteen zien.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Premier League

gerelateerd