Ten Hag zet United naar zijn hand: stadionverandering na dertig jaar

29 juli 2022, 15:54   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Erik ten Hag probeert niet alleen de spelersselectie van Manchester United naar zijn hand te zetten, maar ook het stadion. Op Old Trafford is een kleine verbouwing geweest door de nieuwe trainer. Hij wilde de dug-out op een andere plek hebben en dat is nu gebeurd.

De dug-out van de thuisploeg was aan de oostzijde, maar de trainer wilde die graag op de westkant hebben. Door die ingreep zitten de reserves en de trainer nu dichter bij Stretford End, waar de harde kern van de club zit. Die van de bezoekende club is ook verplaatst. De tegenstander zit nu dichter bij het meegereisde publiek. Het zijn opvallende veranderingen, aangezien de dug-outs al dertig jaar op dezelfde plaats zaten. Zelfs Louis van Gaal, die niets aan het toeval overlaat, is niet gevallen over de positie toen hij de eindverantwoordelijke was bij de Red Devils.

Toen Ten Hag werd rondgeleid in 'zijn' nieuwe stadion, merkte hij meteen op dat de dug-out van de bezoekers dichter bij de spelerstunnel was en bij het warmloopgedeelte. Dat wilde de trainer graag anders hebben, laat Manchester United weten. De verbouwing is inmiddels afgerond, waardoor de oefenmeester tijdens het oefenduel met Rayo Vallecano vast kan wennen aan zijn nieuwe plek.

"Hij is gefocust op elk detail, daardoor heb ik me enorm verbeterd", vertelde verdediger Lisandro Martinez, die met Ten Hag meeging naar Manchester, op de website van de club. Hoe gedetailleerd de oefenmeester is, laat hij met deze kleine verbouwing meteen zien.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Folcwijn
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het schijnt dat de verbouwing is gedaan door Gert-Jan Verbeek....

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Man u kampioen nu kan nie anders !!. De man slaat door wat een flauwekul .

Koningtoto
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoezo is dit doorslaan? Stel je niet zo aan.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Manchester speelt al zo 30 jaar . Dus ook in de succesperiode

HenkVoetbalbier
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Slim. De harde kern jaagt de spelers meer op (motivatie) en de kortere loop afstand is geen voordeel meer voor de tegenstander. Zijn hebben ietsjes minder tijd om voor te bereiden.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

20 punten meer sowieso

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen