Van Nistelrooij ziet vertrouwen bij PSV: "Dat geeft een boost"

1 augustus 2022, 20:02

Ruud van Nistelrooij heeft er alle vertrouwen in dat zijn PSV een goed resultaat neer gaat zetten tegen AS Monaco. De Eindhovenaren spelen dinsdagavond in de derde voorronde van de Champions League tegen de Monegasken. De overwinning op Ajax heeft voor vertrouwen gezorgd.

"Zo'n wedstrijd doet goed, dat is duidelijk", vertelde Van Nistelrooij daags voor de wedstrijd in gesprek met ESPN. "Natuurlijk was dit een zwaar meetmoment. Een finale in een uitwedstrijd tegen een topteam. Als je je dan zo kan presenteren na zes weken voorbereiding, dan geeft dat een boost en vertrouwen. Dan zie je inderdaad lachende gezichten."

Nu is het feest echter voorbij en richt men de pijlen op Monaco. "De ambitie is er en de uitdaging ligt er. We hebben de tegenstander goed geanalyseerd en weten wat ons te doen staat. De wil om weer het maximale eruit te halen, is enorm aanwezig. We kunnen achteraf pas concluderen wat dat maximale is. Wij hebben er alles voor over om door te gaan."

Monaco en PSV trappen dinsdag om 20.00 uur af in het Stade Louis II. De bezoekers zijn met 22 spelers afgereisd naar het vorstendom. Onder meer nieuwelingen Jarrad Branthwaite en Sávio zijn nog niet van de partij. PSV weet ook al wie de mogelijke tegenstanders in de volgende ronde zijn. Dat zijn Benfica, Midtjylland, Rangers FC en Union Sint-Gillis.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen