'Overmars slaat toch nog toe: Ekkelenkamp zegt Club last-minute af'

4 augustus 2022, 14:17   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Een verrassende wending in de strijd om de handtekening van Jurgen Ekkelenkamp. De middenvelder leek hard op weg naar Club Brugge en was naar verluidt zelfs al mondeling akkoord met de regerend landskampioen. Op het laatste moment heeft hij de club echter toch afgezegd om voor het Antwerp FC van Mark van Bommel en Marc Overmars te tekenen.

Dat schreef Het Nieuwsblad, een van de media die 's ochtends nog meldden dat Ekkelenkamp voor Club Brugge zou kiezen. Daar zou hij de naar AC Milan vertrokken Charles de Ketelaere opvolgen. Met de club had de middenvelder al een akkoord bereikt over een contract tot medio 2026, maar donderdagmiddag heeft hij aan de club laten weten de transfer toch niet te zien zitten. 

Daarbij heeft Ekkelenkamp Club Brugge laten weten toch voor Antwerp FC te kiezen. De precieze reden waarom hij van gedachten is veranderd, is niet duidelijk. In Antwerpen zal hij deel uitmaken van de Nederlandse enclave met onder meer hoofdtrainer Van Bommel en zijn Nederlandse staf, technisch directeur Overmars en spits Vincent Janssen. 

Vijf miljoen

Overigens is nog niet helemaal duidelijk of er ook al een akkoord is bereikt met Antwerp. Op het moment is Ekkelenkamp nog altijd eigendom van Hertha BSC, waar hij nog tot medio 2024 vastligt. Volgens de berichtgeving van donderdagochtend was Club Brugge bereid vijf miljoen euro te betalen voor zijn komst. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dennis2022
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Waarom hij van gedachte is veranderd…… zijn we nou echt zo naïef?? 💶 😉

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen